Vi bygger er industrihall

Vår expertis är att bygga industrihallar. Vi levererar över hela Sverige och bygger allt från mindre industrihallar, till stora logistikcenter med i princip obegränsade ytor. Ni väljer själva storleken på er industrihall, med vår kraftiga stålkonstruktion klarar vi stora fribärande spännvidder.

Ritningar

Vi ritar er industrihall och tillhandahåller era bygglovsritningar. Härefter kan ni själva välja om ni önskar att vi skall konstruera, leverera och bygga er industrihall. Om ni bara önskar köpa en byggsats där alla delar för er industrihall levereras till er, så är detta också ett alternativ.

Konstruktion

Vi beräknar och konstruerar er industrihall, därefter tillverkas allt material i våra fabriker. Vårt byggmaterial och tillverkning kommer uteslutande från marknadsledande aktörer vilket borgar för hög kvalitet, god funktion och fullständiga garantiåtaganden.

Totalentreprenad

Ibland är det enklast och bäst att låta oss sköta allt. Vi sköter då helheten från start till färdig industrihall. Vid Totalentreprenad tar vi ansvar för hela projektet från bygglovsritningar, markarbete, till att vi överlämnar en färdig industrihall till er.Kontakta oss

Intresserad av att veta mer?
Kontakta oss

Vi bygger:

Vad kostar det att bygga en industrihall?

Kontakta oss så tar vi fram en kostnadsfri offert och förslag på hur byggnaden kan se ut.