Att bygga en maskinhall.

Låt oss på Licon Stålhallar bygga er maskinhall.

Vår expertis på Licon är att bygga stålhallar. Vi levererar över hela Sverige och bygger allt från mindre maskinhallar, till stora industrihallar med i princip obegränsade ytor. Ni väljer själva storleken på er byggnad, med vår kraftiga stålkonstruktion klarar vi stora fribärande spännvidder.

Ritningar

Vi ritar er maskinhall och tillhandahåller era bygglovsritningar. Härefter kan ni själva välja om ni önskar att vi skall konstruera, leverera och montera er byggnad. Om ni bara önskar köpa en byggsats där allt material för er byggnad levereras till er, så är detta också ett alternativ.

Maskinhall med betongsockel.

Konstruktion

Vi beräknar och konstruerar er maskinhall, därefter tillverkas allt material i våra fabriker. Vårt byggmaterial och tillverkning kommer uteslutande från marknadsledande aktörer vilket borgar för hög kvalitet, god funktion och fullständiga garantiåtaganden.

Totalentreprenad

Ibland är det enklast och bäst att låta oss sköta allt. Låt oss på Licon ta hand om hela projektet, från start till färdig maskinhall. Vid totalentreprenad tar vi ansvar för hela projektet från bygglovsritningar, markarbete, till att vi överlämnar en färdig maskinhall till er.Kontakta oss

Intresserad av att veta mer?
Kontakta oss

Vi bygger:

Vad kostar det att bygga en maskinhall?

Kontakta oss så tar vi fram en kostnadsfri offert och förslag på hur byggnaden kan se ut.

Licon Stålbyggnader