Låt oss bygga er lagerhall.

Vi bygger er lagerhall.

Vår expertis är att bygga stålhallar. Vi levererar över hela Sverige och bygger allt från mindre lagerhallar, till stora logistikcenter med i princip obegränsade ytor. Ni väljer själva storleken på er byggnad, med vår kraftiga stålkonstruktion klarar vi mycket stora fribärande spännvidder.

Ritningar

Vi ritar er lagerhall och tillhandahåller era bygglovsritningar. Härefter kan ni själva välja om ni önskar att vi skall konstruera, leverera och montera er byggnad. Om ni bara önskar köpa en byggsats där allt material levereras till er där ni själva monterar, så är detta också ett alternativ.

Konstruktion

Vi beräknar och konstruerar er lagerhall, därefter tillverkas allt material i våra fabriker. Vårt byggmaterial och tillverkning kommer uteslutande från marknadsledande aktörer vilket borgar för hög kvalitet, god funktion och fullständiga garantiåtaganden.

Totalentreprenad

Ibland är det enklast och bäst att låta oss sköta allt. Vi sköter då helheten från start till färdig lagerhall. Vid Totalentreprenad tar vi ansvar för hela projektet från bygglovsritningar, markarbete, till att vi överlämnar en färdig lagerhall till er.Kontakta oss

Intresserad av att veta mer?
Kontakta oss

Vi bygger:

Vad kostar det att bygga en lagerhall?

Kontakta oss så tar vi fram en kostnadsfri offert och förslag på hur byggnaden kan se ut.

Licon Stålbyggnader