Så här bygger vi er stålhall

Ett första möte

Kontakta oss via telefon eller e-mail. Vi går igenom och analyserar era planer för er tänkta byggnad, hur ska den se ut? Önskar ni att vi levererar en byggsats, eller monterad och klar? Kanske ni vill ha en totalentreprenad där vi gör allt.
Utifrån detta tar vi fram ett förslag och en offert, givetvis är allt detta kostnadsfritt.

Projektering

Vi hjälper er med hela byggprojekteringen. Från tidig idé och lättare skiss, till kompletta ritningar för ert bygglov. Låt oss på Licon hjälpa er med helheten.
Vid konstruktion jobbar vi med de senaste 3D-verktygen och för att spara på miljön sker hela Licon projekteringen elektroniskt.

Tillverkning

När vi är helt överens om hur er byggnad skall se ut startar vi detaljprojektering och konstruktion, vi påbörjar tillverkningen i fabrik samt inköp av allt externt material som behövs för att bygga er hall.

Montage

Vi startar montaget av er stålhall enligt den tidsplan vi tillsammans kommit överens om. Stora delar av byggnaden är prefabricerad vilket gör att montaget utförs smidigt, snabbt och korrekt.

Slutbesiktning

Tillsammans gör vi slutbesiktning av byggnaden, här går vi igenom hela byggnaden så att du som kund känner dig trygg och nöjd. I samband med slutbesiktningen överlämnar vi en komplett pärm med all dokumentation som rör er hall.


Kontakta oss

Intresserad av att veta mer?
Kontakta oss