Här kan ni följa våra projekt

Följ oss gärna på vår Facebooksida för aktuella projekt och mer bilder.
Licon Stålbyggnader på Facebook.


Aktuella projekt

LICON Stålbyggnader

8 Augusti  · Denna fina stålhall skall vi bygga för Stenungsund kommun. Trevlig byggnad på 10×20 meter. Byggstart September.

LICON Stålbyggnader

13 juni  · Här lägger vi ca 850m² takisolering och tätskikt. Byggnaden är dimensionerad och förberedd att klara vikten av både solceller och sedumtak.

Vilket fantastiskt väder vi har! ☀️

LICON Stålbyggnader

25 maj   · Här monterar vi etapp två av denna spännande maskinhallen som nu börjar växa in i berget. Detta Kommer bli en riktigt fin och speciell byggnad.

LICON Stålbyggnader

4 april  · Här har vi Tjörns Ishall en solig vårdag. Riktigt kul att vi fick bygga denna fina byggnad.

Montage av högprofiltak på en maskinhall vi bygger på Tjörn.

LICON Stålbyggnader

14 november  · Här monterar vi TRP, högprofil på en maskinhall vi bygger på Tjörn. Härligt väder och montaget går fantastiskt fint!

Montage av sandwichpaneler på Tjörns ishall.

LICON Stålbyggnader

12 september · Här har vi påbörjat montaget av väggpanelerna på Tjörns Ishall.

LICON Stålbyggnader

31 Augusti  ·  Tillbyggnaden av Tjörns ishall börjar ta form. Idag har vi påbörjat montage av TRP, högprofil på taket. Härligt väder och montaget går fantastiskt fint! Kommer bli en fantastiskt fin ishall!

LICON Stålbyggnader

17 juni  · Det ska bli riktigt trevligt att vara med och bygga den nya tillbyggnaden av Tjörns ishall på ca 600m².

LICON Stålbyggnader

2 juni  ·  Idag har vi monterat stålstommen för en maskinhall på ca 700m². En unik byggnad som växer samman med berget i olika nivåer. Grästaket förstärker känslan av att byggnaden smälter samman med naturen.

LICON Stålbyggnader

17 maj  · Här skall vi bygga en maskinhall med kombinerad solcellsanläggning på taket. Byggnaden är i tre höjdnivåer och ansluter mot berget. Sedumtaket (grästak) gör att byggnaden naturligt smälter in i miljön.

LICON Stålbyggnader

10 maj  · Montaget av väggpaneler börjar bli klart. Vi använder här sandwichpaneler med PIR isolering som har ett extremt bra isolervärde. (Ungefär dubbelt så bra som mineralull)

LICON Stålbyggnader

27 april  · Nu är Högprofilplåten för taket monterad och klar. Vilket härligt väder vi har! ☀️

LICON Stålbyggnader

21 april  · Idag har vi monterat stålstommen för byggnation av 864m² stor maskinhall. Med våran förprefabricerade stålkonstruktion går montaget snabbt och effektivt.

LICON Stålbyggnader

8 april  · Markarbetet börjar ta form inför byggnation av 24×36 meter stor hall för VRAB på Orust. Totalentreprenad i samarbete med Dan Lindberg Bygg.

LICON Stålbyggnader

7 mars  · Byggstart av 24×36 meter stor hall för VRAB på Orust. Totalentreprenad i samarbete med Dan Lindberg Bygg. Det ska bli riktigt trevligt att få levererar er fina byggnad.


Kontakta oss

Intresserad av att veta mer?
Kontakta oss